Jäseneksi

Jäsenyyttä tai perhejäsenyyttä voi hakea alla olevalla jäsenhakemuksella. Tarkempia tietoja voi kysyä jäsenasoidenhoitajalta: Jukka Asikanius, melojat@raumanseudunmelojat.fi, puhelin 040 5829362.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksuna peritään 25 € jos on yksittäisjäsen tai perhejäsenmaksuna 40 € jos jäseniksi on liitetty samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä. Jäsenmaksun maksamalla saa kaluston veloituksetta käyttöönsä seuran tilaisuuksissa. Seuran tapahtumat ovat jäsenille pääsääntöisesti ilmaisia, kauaksi suuntautuvilla retkillä saatetaan periä matka- tai majoituskustannuksia. Vajaa ei pidetä säännöllisesti avoinna eikä kalustoa vuokrata. Saadakseen kalustoa käyttöönsä muuten kuin seuran tilaisuuksissa, jäsenen on suoritettava KALUSTONKÄYTTÖMAKSU.

Kalustonkäyttömaksu

Jos on jäsenmaksun lisäksi maksanut kalustonkäyttömaksun, joko 40 € yksittäisjäseneltä tai 60 € perheeltä, saa käyttää seuran kalustoa veloituksetta aina, kun se ei ole seuran käytössä. Katso kuitenkin seuraavalle vuorokaudelle jatkuvaa käyttöä koskevat ohjeet kaluston vuokraus jäsenille. Voi myös viedä seuraan kuulumattoman tuttavan melomaan muutaman kerran kauden aikana suorittamalla maksun, 10 €, seuran tilille. Tilinumero on vajan ilmoitustaululla. Pankkisiirtoon viestiksi oma nimi ja ”melotus”.

Maksun maksaneet saavat vajan avainpiilon koodin. Avaimella pääsee sekä vajaan että konttiin.

Luvasta kalustonkäyttöön päättää johtokunta. Luvan saamisen edellytyksenä ovat riittävät melontataidot, esimerkiksi peruskurssin suorittaminen tai muuten hankittu osaaminen, ja luotettavuus.

Kalustonsäilytysmaksu

Seuralla on rajallisesti tilaa käytettävissä jäsenten omien kajakkien säilyttämiseen. Säilytysmaksuna peritään 40 €/vuosi Syväraumanlahdella. Pitkäjärvellä peritään 20 €/vuosi kilpakaluston säilyttämisestä.

Vajat

Seuralla on vaja Syväraumanlahden koulurannassa, käynti Purjehtijankadulta, pienvenelaituri nro 1 läheisyydessä. Seuran retkimelontakajakit ovat suurimmaksi osaksi siellä. Vajassa on myös rajoitetusti tilaa jäsenten omille kajakeille. Veteen pääsee venelaituri nro 1 vieressä olevalta veneluiskalta tai venepaikalla 1 olevalta seuran laiturilta. Osa kalustosta on vajan läheisyydessä olevassa kontissa.

Kalustonkäyttömaksun maksaneet saavat vajan avainpiilon koodin. Avaimella pääsee sekä vajaan että konttiin. Luonnollisesti pääsyn saa jos jäsenellä on oma kajakki seuran vajassa.

Melontakalusto

Seuralla on Syväraumanlahden vajassa tällä hetkellä toistakymmentä retkimelontayksikköä ja kolme kaksikkoa sekä aukkopeitteitä, meloja ja melontaliivejä. Muu kalusto, muun muassa yksi kanootti ja kolme lasten kajakkia, on vajan läheisyydessä olevassa kontissa. Kaluston käytöstä pitää aina tehdä merkintä vajan ilmoitustaululla olevaan melontapäiväkirjaan ja seuraavalle vuorokaudelle menevästä käytöstä myös varauskalenteriin, katso kaluston vuokraus. Näin saadaan tietää kuinka paljon seuran kalustoa käytetään ja mitkä kajakit ovat suosittuja.
KALUSTOON TULLEISTA VAURIOISTA ON HYVÄ ILMOITTAA MAHDOLLISIMMAN PIAN SEURAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESEEN raumanmelojat@gmail.com. NÄIN SAADAAN PIDETTYÄ KALUSTO KÄYTTÖKUNNOSSA.

Tutustu kalustoon.

Muut tilat

Seuralla on vuokrattavissa oleva mökki Hevoskartassa ja maksutta käytössä oleva laavu Kivi-Reksaaressa Loukvedellä. Näistä voi tiedustella Veijo Simpaselta (yhteystiedot). Seuralla on myös kajakkitraileri. Pitkäjärvellä on vaja kilpakaluston säilytykseen.

Facebook-ryhmä ja WhatsApp-ryhmä

Jäseniä varten on Facebookryhmä, jossa voit linkittää melonta-aiheisia juttuja, julkaista kuvia, kuuluttaa melontaseuraa, käydä yleistä melontakeskustelua jne.
Seuralla on myös jäsentenvälinen WhatsApp-ryhmä, RSM Melontaseuraa, jossa voit kuuluttaa melontaseuraa. Ryhmään voi liittyä kutsulinkillä. Sitä voit pyytää lähettämällä viestin seuran sähköpostiin.

Jäseniltä perittävät maksut

Jäsenmaksu 25 €
Perhejäsenmaksu 40 €
Juniorijäsenmaksu 10 €

Kalustomaksu 40 €
Perhekalustomaksu 60 €
Kajakin säilytysmaksu Syväraumanlahdella 40 €
Kajakin säilytysmaksu Pitkäjärvellä 20 €

  Hae jäseneksi

  Haluatko liittyä jäseneksi Rauman Seudun Melojiin? Lähetä tietosi tässä niin olemme yhteydessä.

  Valitse jäsenyystyyppi:

  AikuinenPerheNuori (alle 18-v)
  Anna jäseneksi pyrkivien perheenjäsentesi nimet ja syntymäajat:

  Haluatko maksaa kalustonkäyttömaksun:

  JäsenPerheEi käyttömaksua

  Toivotko säilytyspaikkaa seuran vajassa:

  EnKyllä

  Kerro vielä hieman melontakokemuksestasi, käydyistä kursseista ym.