Uimahallivuoro

Tämä tapahtuma on päättynyt 19.5.2024

Sijainti kartalla

Tule ottamaan tuntumaa kajakkiin ja veteen ennen melontalauden alkua ja kokeilemaan uimahallin kirkkaassa ja lämpimässä vedessä, miltä tuntuu kaatua kajakilla, miten sieltä pääsee pois ja harjoittelemaan takaisin kyytiin pääsemistä vedestä yksin tai kaverin avustamana.
Tai miten voit yrittää välttää kaatumisen erilaisilla melatuennoilla ja miten se kajakkipyörähdys, tunnettiin ennen eskimona, menikään! Etukäteen voit tutustua tekniikoihin vaikkapa täällä  https://www.melontaopas.fi/
Uimalaseista ja nenäklipsistä voi olla hyötyä, mutta eivät ole välttämättömät.Paikalla on yleensä ohjaajia, mutta yksinkin tai kaverin kanssa voi harjoitella.
Uimahallivuorot alkavat sunnuntaina 28.4.2024  ja jatkuvat  joka sunnuntai  19.5.2023 saakka. Vuoroja on neljä. Vuoro on kello 08.00 – 09.00 hyppyaltaassa.
Vuoro on seuran jäsenille ilmainen, mutta uimahallin ranneke täytyy lunastaa itse jos sinulle ei jo ole sellaista. Pyydä uimahallin kassalta, että rannekkeelle ladataan Rauman Seudun Melojien vuorot.
Hallilla on seuran retki- ja poolokajakkeja  ja muu tarpeellinen kalusto. Omaa kalustoa ei saa tuoda. Seuran kalusto on desinfioitu.
Tervetuloa!