UIMAHALLIVUORO

Tämä tapahtuma on päättynyt 6.5.2023

Sijainti kartalla

Tule kokeilemaan uimahallin kirkkaassa ja lämpimässä vedessä, miltä tuntuu kaatua kajakilla, miten sieltä pääsee pois ja harjoittelemaan takaisin kyytiin pääsemistä vedestä yksin tai kaverin avustamana.
Tai miten voit yrittää välttää kaatumisen erilaisilla melatuennoilla ja miten se kajakkipyörähdys, tunnettiin ennen eskimona, menikään! Etukäteen voit tutustua tekniikoihin vaikkapa täällä  https://www.melontaopas.fi/
Uimalaseista ja nenäklipsistä voi olla hyötyä, mutta eivät ole välttämättömät.Paikalla on yleensä ohjaajia, mutta yksinkin tai kaverin kanssa voi harjoitella.
Uimahallivuorot alkavat lauantaina 7.1.2023  ja jatkuvat  joka toinen lauantai  6.5.2023 saakka. Kaksi viimeistä vuoroa ovat kuitenkin peräkkäisinä lauantaina 29.4. ja 6.5. Vuoroja on kymmenen. Vuoro on kello 09.00 – 11.00 hyppyaltaassa.
Vuoro on seuran jäsenille ilmainen, mutta uimahallin ranneke täytyy lunastaa itse jos sinulle ei ole sellaista. Pyydä uimahallin kassalta, että rannekkeelle ladataan Rauman Seudun Melojien vuorot.
Hallilla on seuran retki- ja poolokajakkeja  ja muu tarpeellinen kalusto. Omaa kalustoa ei saa tuoda. Seuran kalusto on desinfioitu.
Tervetuloa!