Retkikurssin 1. osuus

  • Ajankohta:
  • Tapahtumapaikka: Seuran vaja

Sijainti kartalla

Retkikurssi 29.5. ja 1.-2.7.
Retkikurssilla tutustutaan meloen retkeilyyn ja kurssi muodostuu kahdesta osasta.
Ensimmäinen osa järjestetään vajan läheisyydessä 29.5. klo 17-19 (kokoontuminen vajalla), jossa käydään lävitse yön yli -retkellä tarvittavat varusteet sekä pohditaan yhdessä minkälaista evästä retkelle kannattaa varata. Lopuksi pohdimme varusteiden pakkausta kajakkiin ja mitä asioita kannattaa huomioida kajakinpakkauksessa. Vinkkejä myös pieneen retkiluksukseen.
Kurssin toisella osalla 1.–2.7. lähdetään yön yli -retkelle Rauman lähisaareen. Retkellä yövymme teltassa ja valmistamme ruoat retkikeittimillä. Retkelle lähdetään vain helpossa säässä.
Osallistuminen ensimmäiselle osalle on toivottavaa, jotta saat tarvittavan infon valmistautumisesta. Pääsääntöisesti jokainen huolehtii omista varusteistaan ja eväistään, mutta mahdollisuuksien mukaan varusteita voi saada lainaksi. Lisäksi osallistujat voivat esimerkiksi jakaa teltan tai muodostaa ruokakunta kanssaretkeilijän kanssa.
Tarkemmat aikataulut sovitaan osallistujien kesken. Retki vain seuran jäsenille.
Retkeilyn saloihin opastavat Arto Kalliokari ja Kaisa Keskiväli. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Kaisalta (kaisa.keskivali@gmail.com) 26.5. mennessä.