Pelastautumiskurssi

  • Ajankohta:
  • Tapahtumapaikka: Seuran vaja

Sijainti kartalla

Pelastautumistaidot takaavat turvallisen melontakokemuksen jokaiselle melojalle ja näitä taitoja on hyvä harjoitella mahdollisimman usein myös meressä. Seura järjestää kaksi pelastautumisharjoitusta 29.6. ja 7.7.

Ensimmäinen harjoituskerta on keskiviikkona 29.6. ja se on suunnattu retkikurssin osallistujille, mutta treeneissä on 5 paikkaa vapaana, johon halukkaat voivat ilmoittautua. Myös varasijoille voi ilmoittautua ja ilmoitan viimeistään tiistaina 28.6. kello 18 onko treenipaikkaa vapaana. Harjoitus alkaa kello 18 seuran vajalta.

Toinen treenikerta järjestetään torstaina 7.7. alkaen kello 16.30 seuran vajalta.

Kokoonnumme molempina treenikertoina seuran vajalle. Olethan ajoissa, jotta pääsemme liikkeelle ilmoitettuna ajankohtana. Suuntaamme harjoittelemaan Otanlahteen. Treenien jälkeen on mahdollisuus uida ja saunoa Merskan saunalla.

Treeneihin on hyvä varustautua vaatteilla, joilla voi uida. Esimerkiksi uimapuvun päälle voi pukea lämpimämmät urheiluvaatteet. Myös märkäpuku tai kuivapuku ovat oiva varuste.

Varaa myös sekasaunaan sopiva varustus. Melomme saunan jälkeen takaisin vajalle, joten vaihtovaatteeksi sopii hyvin kuorivaatteet kajakin ollessa jonkin verran kostea.

Molempiin treeneihin otetaan yhteensä 14 osallistujaa turvallisen harjoituksen mahdollistamiseksi. Ilmoittautumiset ja lisätiedot kaisa.keskivali@gmail.com