Jäseneksi

Jäseneksi

Jäsenyyttä tai perhejäsenyyttä voi hakea alla olevalla jäsenhakemuksella.
Tarkempia tietoja voi kysyä jäsenasoidenhoitajalta.
Jukka Asikanius, raumanmelojat@gmail.com
puhelin 040 5829362

JÄSENMAKSU
Jos on maksanut jäsenmaksun, joko 25,- jos on yksittäisjäsen tai 40,- jos on jäseniksi on liitetty koko perhe, saa seuran järjestämissä tilaisuuksissa melontakaluston veloituksetta käyttöön.
KALUSTONKÄYTTÖMAKSU
Vajaa ei pidetä säännöllisesti auki. Sisäänpääsyyn tarvitsee avaimen. Katso kohta
”Pääsy vajaan, vajan avain”
Jos on jäsenmaksun lisäksi maksanut kalustonkäyttömaksun, joko 40,- yksittäisjäseneltä tai 60,- perheeltä, tarkoittaen puolisoa ja jäsenen lapsia, saa käyttää seuran kalustoa veloituksetta aina, kun se ei ole seuran käytössä. Usean päivän kestävästä käytöstä on kuitenkin sovittava erikseen kalustonhoitajan kanssa, katso yhteystiedot-välilehti. Voi myös viedä seuraan kuulumattoman tuttavan melomaan suorittamalla maksun, kuusi euroa, seuran tilille. Tilinumero on vajan ilmoitustaululla. Kirjoita pankkisiirtoon viestiksi oma nimesi ja ”melotus”.

KALUSTONSÄILYTYSMAKSU
Seuralla on rajallisesti tilaa käytettävissä jäsenten omien kajakkien säilyttämiseen. Säilytysmaksuna peritään 40,-/vuosi. Pelkän kalustonsäilytysmaksun maksamalla et saa
oikeutta melottaa tuttaviasi seuran kalustolla.
VAJAT
Seuralla on vaja Syväraumanlahden koulurannassa, venelaituri 1:n läheisyydessä. Seuran retkimelontakajakit ovat suurimmaksi osaksi siellä. Vajassa on myös rajoitetusti tilaa jäsenten omille kajakeille. Veteen pääsee venelaituri 1:n vieressä olevalta veneluiskalta tai venepaikalla 1 olevalta seuran laiturilta. Osa kalustosta on vajan läheisyydessä olevassa kontissa.
PÄÄSY VAJAAN, VAJAN AVAIN
Vapaan pääsyn saa, kun on ollut vuoden jäsenenä ja henkilön tiedetään tulevan toimeen ilman ohjausta tai jos henkilön tiedetään omaavan riittävät taidot vaikka jäsenyys ei olisikaan kestänyt vuotta ja on maksanut kalustonkäyttömaksun. Esimerkiksi melonnan peruskurssin suorittaminen voidaan katsoa riittäväksi osoitukseksi taidoista. Vapaasta pääsystä päättää johtokunta. Avain on avainpiilossa vajan oven vieressä. Maksun maksaneille ilmoitetaan piilon koodi. Kontin lukkoon käy sama avain.
Luonnollisesti pääsyn saa jos jäsenellä on oma kajakki seuran vajassa.
MELONTAKALUSTO
Seuralla on Syväraumanlahden vajassa tällä hetkellä toistakymmentä retkimelontayksikköä ja kolme kaksikkoa sekä aukkopeitteitä, meloja ja melontaliivejä. Muu kalusto, muun muassa kaksi inkkarikanoottia ja kolme lasten kajakkia, on vajan läheisyydessä olevassa kontissa.
Kaluston käytöstä pitää aina tehdä merkintä vajalla olevaan lokikirjaan. Näin saadaan tietää, mitkä kajakit ovat suosittuja ja hankkia lisää sellaisia.

MUUT TILAT
Seuralla on vuokrattavissa oleva mökki Hevoskartassa ja maksutta käytössä oleva laavu Kivi-Reksaaressa Loukvedellä. Näistä voi tiedustella Veijo Simpaselta.
Seuralla on myös kajakkitraileri. Pitkäjärvellä on vaja kilpakaluston säilytykseen.

Rauman Seudun
Melojien jäsenten
Facebook-ryhmä

Tänne voit linkittää melonta-aiheisia juttuja, julkaista kuvia, kuuluttaa melontaseuraa jne.

Jäseniltä perittävät maksut ovat seuraavat:

Jäsenmaksu 25,-
Perhejäsenmaksu 40,-
Juniorijäsenmaksu 10,-
Kalustomaksu 40,-
Perhekalustomaksu 60,-
Kajakin säilytysmaksu Syväraumanlahdella 40,-
Kajakin säilytysmaksu Pitkäjärvellä 20,-
Melonta- ja soutulehti on lakannut ilmestymästä. Voit tilata Melonta- ja soutuliiton uutiskirjeen sähköpostiisi.

* Täytä vaadittavat kentätMelojalehti

Rauman Seudun Melojat ry © 2015 Frontier Theme