Jäseneksi

Jäseneksi

Jäsenyyttä tai perhejäsenyyttä voi hakea alla olevalla jäsenhakemuksella.
Tarkempia tietoja voi kysyä jäsenasoidenhoitajalta.
Jukka Asikanius, raumanmelojat@gmail.com
puhelin 040 5829362

JÄSENMAKSU
Jos on maksanut jäsenmaksun, joko 25,- jos on yksittäisjäsen tai 40,- jos on jäseniksi on liitetty koko perhe, saa seuran järjestämissä tilaisuuksissa melontakaluston veloituksetta käyttöön.
KALUSTONKÄYTTÖMAKSU
Jos on jäsenmaksun lisäksi maksanut kalustonkäyttömaksun, joko 40,- yksittäisjäseneltä tai 60,- perheeltä, tarkoittaen puolisoa ja jäsenen lapsia, saa käyttää seuran kalustoa veloituksetta aina, kun se ei ole seuran käytössä. Usean päivän kestävästä käytöstä on kuitenkin sovittava erikseen. Voi myös viedä seuraan kuulumattoman tuttavasi melomaan suorittamalla maksun, kuusi euroa, vajalla olevaan lippaaseen.
KALUSTONSÄILYTYSMAKSU
Seuralla on rajallisesti tilaa käytettävissä jäsenten omien kajakkien säilyttämiseen. Säilytysmaksuna peritään 20,-/vuosi. Paikkojen määrää varmistuu, kun Syväraumanlahden vajan remontti on valmis.
VAJAT
Otanlahden vaja ei ole enää käytettävissämme. Seuran retkikalustoa säilytetään Syväraumanlahden koulurannan vajassa. Se remontoimaan talven aikana.
VAJAN AVAIN
Vajan avaimen saa, kun on ollut vuoden jäsenenä ja henkilön tiedetään tulevan toimeen ilman ohjausta tai jos henkilön tiedetään omaavan riittävät taidot vaikka jäsenyys ei olisikaan kestänyt vuotta. Esimerkiksi melonnan peruskurssin suorittaminen voidaan katsoa riittäväksi osoitukseksi. Avaimen antamisesta päättää johtokunta ja siitä peritään pantti, joka palautetaan jos luopuu avaimesta. Avaimen saaminen edellyttää kalustonkäyttömaksun suorittamista.
Luonnollisesti avaimen saa jos jäsenellä on oma kajakki seuran vajassa.
MELONTAKALUSTO
TIEDOT KORJATAAN KUN SYVÄRAUMANLAHDEN VAJAN REMONTTI VALMISTUU
Kaikki seuran retkikajakit ovat Otanlahden vajassa kahdessa vasemmanpuoleisessa telineessä. Kaikki jäsenten käytössä olevat yksiköt ovat muovikajakkeja. Vajassa olevat lasikuituyksiköt ovat jäsenten omia eivätkä ole käytettävissä. Vajassa olevat kaksi lasikuituista kaksikkoa ovat seuran ja ovat käytettävissä. Lisäksi vajassa on keltaisia ”Carolina”-merkkisiä seuran omia lastenkajakkeja. Melat, aukkopeitteet ja liivit löytyvät omilta paikoiltaan. Syväraumanlahdella on kolme avokanoottia ja niihin melat.
Kalusto pitää aina palauttaa omalle paikalleen pestynä ja kuivattuna. Rikkoutumisista ja puutteista pitää heti ilmoittaa kalustonhoitajalle. Jäseniä ei pidetä vastuullisena normaalissa käytössä aiheutuneista vahingoista.
Kaluston käytöstä pitää aina tehdä merkintä vajalla olevaan lokikirjaan. Näin saadaan tietää, mitkä kajakit ovat suosittuja ja hankkia lisää sellaisia.

MUUT TILAT
Seuralla on vuokrattavissa oleva mökki Hevoskartassa ja maksutta käytössä oleva laavu Kivi-Reksaaressa Loukvedellä. Näistä voi tiedustella Veijo Simpaselta.
Seuralla on myös kajakkitraileri.

Rauman Seudun
Melojien jäsenten
Facebook-ryhmä

Tänne voit linkittää melonta-aiheisia juttuja, julkaista kuvia, kuuluttaa melontaseuraa jne.

Jäseniltä perittävät maksut ovat seuraavat:

Jäsenmaksu 25,-
Perhejäsenmaksu 40,-
Juniorijäsenmaksu 10,-
Kalustomaksu 40,-
Perhekalustomaksu 60,-
Kajakin säilytysmaksu 20,-
Melonta- ja soutulehti: lakkaa ilmestymästä kesällä 2018

* Täytä vaadittavat kentätMelojalehti

Rauman Seudun Melojat ry © 2015 Frontier Theme